fotografia okolicznościowa białystok facebook                                                                        

Kontakt

Art Foto Dorota Pasek

15-365 Białystok,
ul. Pogodna 37A,
e-mail:artfotodorota@poczta.onet.eu tel. kom. +48 509 516 979

Komentarze, opinie.


  • Bartek - July 21, 2014, 11:45 am
    Pełen profesjonalizm i ogromne poświęcenie podczas robienia zdjęć w ulewnym deszczu! Do tego bardzo miła obsługa :) Nie pozostaje mi nic innego jak tylko zachęcić wszystkich do skorzystania z usług Art Foto!
  • Mateusz - July 21, 2014, 3:45 pm
    Polecam usługi Art Foto, nie straszne im żadne zadanie :)
  • Sebastian - July 21, 2014, 10:21 pm
    Wszystko przeprowadzone sprawnie i szybko, rewelacyjny kontrakt, usługi na najwyższym poziomie;)
  • Opinie klientów z portalu firmy.net
    http://www.firmy.net/fotografia-slubna/art-foto,WVPZX,opinie-klientow.html - July 29, 2014, 2:51 pm
  • Białostocki Klub Karate Kyokushin "Kanku" - October 9, 2014, 11:25 pm
    BKKK "Kanku" ściśle współpracuje z firmą Art Foto Dorota Pasek w zakresie fotografii. Śmiało możemy stwierdzić że charakteryzuje ją rzetelne i sumienne podejście do tematu oraz wielkie zaangażowanie i solidność. Tak trzymać. :)
  • Agnieszka - August 1, 2015, 11:30 am
    Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Firma jest rzetelna, kontakt znakomity, obsługa profesjonalna. Zdjęcia ze ślubu bardzo nam się podobają, oprawa prac bardzo gustowna. Polecam.
  • Patryk - October 17, 2015, 8:18 pm
    Chciałbym serdecznie podziękować Art Foto za realizację naszego projektu, a jednocześnie polecić każdemu, kto poszukuje naprawdę rewelacyjnej i profesjonalnej obsługi fotograficznej. Fotograf Dariusz wykazał się niezwykłą dbałością o szczegóły, które były dopięte na ostatni guzik, a także ogromną pomysłowością przy wykonywaniu zdjęć jak i tworzeniu galerii oraz albumu. Kończąc, z całą stanowczością chciałbym polecić usługi Art Foto i myślę, że w przyszłości na pewno jeszcze z nich skorzystamy. Pozdrawiamy:) P&P
  • Andrzej - September 3, 2016, 3:17 pm
    Super zdjęcia z dynamiką i dobrze oddające realia. Robione we właściwym momencie. Chwytające te ulotne, najlepsze chwile. Pozwalają odświeżyć nam pamięć i przeżyć wszystko raz jeszcze. Polecam Art Foto - naprawdę warto.

Dodaj komentarz

Tytuł:
Twoje imię(*):
E-mail:
Ponów zgłoszenie:
Strona www:
Komentarz(*):
Kod obrazkowy: